< Back to Projects

Moama

Before

Before renovation      Moama Dining Before

After

     

Client Brief

To create an inviting living room space.

Originally the scope of work involved updating the room furnishings and fixtures, including sourcing a new entertainment unit.

Instead of extra furnishing pieces, I desigined a custom built-in unit to seamlessly bring storage and functionality. The bespoke built-in joinery housed entertainment equipment, games and childrens toys in the living area, and continued into the dining space as banquette seating with storage beneath.

Being a small footprint living and dining area, the client was thrilled to gain much needed storage and a space saving seating arrangement.

The addition of timber shelving, a custom seat cushion, artwork, and updated lighting created a timeless, warm and inviting space for enjoying family meals and entertaining.

Project Design Concepts